26 d’abril – Danses vives d’arrel tradicional


Lo Planter conclou el projecte Danses Vives d’Arrel Tradicional amb una ballada de jotes amb més de 250 alumnes.

El projecte Danses Vives s’inclou en el Pla de Formació de Zona del Departament d’Ensenyament per als mestres de primària dels centres educatius de les Terres de l’Ebre.

Lo Planter presenta la trobada escolar intercentres sobre “Danses Vives d’Arrel Tradicional” que tindrà lloc el divendres 26 d’abril a la Plaça de l’Ajuntament de Tortosa.

Aquesta activitat servirà de cloenda al programa de formació que per als mestres de primària s’ha dut a terme durant aquest curs escolar. El projecte formatiu s’ha organitzat a través Departament d’Ensenyament i el Departament de Cultura, sent Lo Planter l’entitat encarregada d’impartir la formació de les diferents danses treballades

Un grup de mestres d’escoles del Baix Ebre i Montsià han après jotes com la d’Ulldecona, Fatarella, Tivenys i rondalla, per desprès poder-les transmetre als seus alumnes amb la finalitat de donar a conèixer danses vives d’arrel tradicional al nostre territori.

La trobada preveu un participació de més de 250 alumnes que, al ritme de la música de Lo Planter, ballaran de manera conjunta les diferents jotes en el que esperem sigui un matí de festa i cultura popular per a tots ells.

 

Veure la notícia al Telenotícies Comarques de TV3.

Veure el reportatge de la Televisió d’Ulldecona.


 

 

Compartir a les xarxes socials