28 de març – Taller de dolçaina, veu i altres instruments a la jota: melodies i recursos


Vine a cantar i a tocar. Porta l’acordió, la dolçaina, la flauta, la trompeta, el violí, guitarres de tot tipus, guitarrons i bandúrries, el contrabaix i el baix elèctric, el que vulgues… i a tocar!

A qui va adreçat aquest taller:

• Respecte els instruments va adreçat a dolçainers/es a partir d’un nivell mitjà i qualsevol altre instrument que pugue tocar melodies en La i Re. És imprescindible indicar prèviament quin instrument toques per portar material per al teu instrument.

• Respecte la veu, va adreçat tant a qui ja canta i vol aprendre més melodies o practicar diferents maneres d’entrar, com per a qui no ha cantat mai però vol iniciar-se sense complexes.

Saps tocar o cantar melodies de jota? Quantes melodies instrumentals de jota saps? Les pots enganxar unes amb les altres amb fluïdesa i de manera espontània? Quantes melodies cantades de jota saps? Com i en quin moment es pot entrar a cantar una jota sobre la música? Saps entrar a cantar “xafant” o “calçant”?

En aquest taller abordarem totes aquestes qüestions…

Es treballaran jotes en dos tons (La real i Re real) mitjançant un acompanyament pre-enregistrat de guitarra i guitarró. Es facilitaran melodies amb partitura junt amb el dossier.


Professors:
Pau Puig, dolçaina.
Pere Gumbau, veu.
Durada del taller: una sessió, al matí, de quatre hores amb descans. Durant la primera hora es dividiran els alumnes en grup de dolçaina i grup de veu. La resta del taller els dos grups treballaran conjuntament.
A la tarde posarem en pràctica allò aprés de manera festiva. La sessió de la tarde és oberta i convidem a qui vulgue a venir a tocar, cantar o ballar.


Lloc: Centre Cívic Ferreries, c/Alfara de Carles.(Hernan Cortés), Tortosa.
Data i horari: Dissabte 28 de març de 2015, de 10 a 14h. Sarau festiu a partir de les 17h.
Preu: 12€ (inclou dossier per a l’alumne); dinar: 10€; sarau festiu: gratuït.
Contacte i reserva de places: mambebe@gmail.com / Tel. 649 598 658

banner_taller_dolcaina_quadrat_28mar

+ Info
www.facebook.com/loplanter
www.facebook.com/paupuigolives
www.facebook.com/pere.gumbau

Compartir a les xarxes socials