Iniciem el Curs 2020-2021


Lo Planter inicia el curs 2020-2021 amb totes les mesures de seguretat i prevenció

S’obren les inscripcions per al curs de ball per a totes les persones interessades a aprendre la jota i altres balls tradicionals

Tortosa, 24 de setembre de 2020.- El proper dimecres 7 d’octubre de 2020 l’escola de música, cant i ball tradicional Lo Planter iniciarà el curs de dansa 2020-2021 al Centre Cívic de Ferreries (Tortosa) a càrrec dels balladors Carme Balagué i Josep Antoni Garcia León.

Nivell: Iniciació
Horaris: Els dimecres de 18.00 a 19.15 h o els dimecres de 19.30 a 20.45 h.

Serà un curs diferent d’altres anys, marcat per les mesures de seguretat i prevenció. La mascareta, la higiene de mans i ballar amb distanciament seran els requisits per poder gaudir de la jota, la seguidilla, el fandango i altres balls de plaça. Així, i de mica en mica, i en la col·laboració de tots, s’anirà recuperant l’activitat com a escola de música i ball

Es poden fer les inscripcions a través d’un correu electrònic a info@loplanter.com, on cal especificar el nom, telèfon i horari que més interessi. Més informació sobre el curs de ball aquí.

Per altra banda, i de manera complementària a les classes setmanals, també hi ha previst una sèrie de tallers específics en dissabte, en horari de matí, i dels Lo Planter informarà amb la deguda antelació a través de la web i xarxes socials.

Lo Planter us anima perquè participeu de la música i el ball tradicional.

 


Compartir a les xarxes socials