20 de gener – Inici de la quarta edició de Danses Vives d’Arrel Tradicional


⚠️ Activitat suspesa per indicació del Departament d’Ensenyament

El curs 2021-22 arriba la quarta edició del programa de dansa tradicional a l’escola. Un programa organitzat pel Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural i el Departament d’Educació.

El Pla d’Impuls de la Dansa d’Arrel Tradicional aprovat a la primavera 2021 estableix en els seus objectius i activitats previstes l’acompanyament a la formació que inclou la formació a mestres d’escola, un projecte que va arrencar el curs 2017-18 i que durant tres edicions es va treballar a les Terres de l’Ebre, Barcelona, Ripollès, Garrotxa, Vallès i Valls d’Àneu.

El programa arrencarà al segon trimestre del curs 2021-22 amb l’objectiu de tenir una presència transversal en centres de primària. Les entitats formaran als mestres que ho sol·licitin a través del catàleg de formació del Departament d’Educació. Posteriorment, els mestres en els seus centres educatius treballaran amb els alumnes les danses apreses.

Amb aquest programa es vol reforçar el paper dels esbarts com a dinamitzadors i formadors, i fomentant alhora que es puguin crear aliances entre les escoles, esbarts i administracions, apostant pels beneficis de la dansa i la cultura popular.

La formació al Baix Ebre començarà el proper dijous 20 de gener i tindrà lloc els dijous fins al 24/3/2022 ( 25 hores – 5 sessions ) de 17:30h a 19:30h al nou espai Lo Planter (Carrer Barcelona, 115. 43500 Tortosa). Inscripcions aquí


Compartir a les xarxes socials