27 d’abril – Danses Vives d’Arrel Tradicional


El divendres 27 d’abril a Tortosa, participarem en la trobada intercentres del programa “Danses Vives d’Arrel Tradicional” que tindrà lloc a la plaça de l’Ajuntament. L’activitat serà la cloenda al programa de formació per als mestres d’educació primària que s’ha dut a terme durant aquest curs escolar.

Un grup de mestres d’escoles del Baix Ebre i Montsià han après jotes com la d’Ulldecona, Benifallet i Rondalla per després ensenyar-les i trasmetre-les als seus alumnes amb la finalitat de donar a conèixer les danses vives d’arrel tradicional al nostre territori. La trobada preveu una participació de més de 250 alumnes que, al ritme de la música de Lo Planter, ballaran de manera conjunta les diferents jotes i balls tradicionals. Serà un gran matí de festa i cultura popular!

El projecte formatiu s’ha organitzat a través Departament d’Ensenyament i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, sent Lo Planter l’entitat encarregada d’impartir la formació del Baix Ebre i Montsià de les diferents danses treballades.


Cartell escoles 2018

Compartir a les xarxes socials