Comencem amb força el curs escolar!


El dimecres 24 d’octubre iniciem les classes de ball de nivell iniciació a càrrec de Carme Balagué. Seran els dimecres de 20.00 a 21.00 al Centre Cívic de Ferreries. Si estàs interessat/da en fer el curs o tens alguna pregunta, pots enviar un correu a info@loplanter.com o trucar al 639 894 258 o 678 186 429 i t’informarem. Més informació.

El mateix dimecres també donarem el tret de sortida a la formació de Danses Vives amb els mestres d’educació primària de les escoles que s’han inscrit en el programa. El projecte formatiu s’ha organitzat a través Departament d’Ensenyament i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. Més informació del projecte.

Cal destacar que el dissabte 20 d’octubre Lo Planter participarem al 1r Congrés de la Jota a Falset presentant la comunicació: “Transmissions de la jota a les Terres de l’Ebre“. El mateix dia també tindrà lloc l’espectacle A Vore, obra que uneix tradició i modernitat, promoguda per Lo Planter. El congrés està organitzat conjuntament amb l’Institut Ramon Muntaner i l’Ajuntament de Falset. Més informació.


Compartir a les xarxes socials