5 de febrer – Taller de Danses tradicionals d’arreu del país


⚠️Hem esgotat les inscripcions en menys d’una hora. Estem buscant una nova data per poder repetir el taller i que totes les persones interessades el puguin fer. Gràcies per la bona rebuda!

El proper dissabte 5 de febrer de 10 a 13 h, oferirem el taller de ball “Danses tradicionals d’arreu del país” obert a tothom qui estigui interessat, sigui quin sigui el seu nivell. Anirà a càrrec de la formadora Núria Navàs Ferré.

Repertori a treballar: ball pla, bolangera, sardana curta, ball francès d’Enviny, ball de bastons
Dia: Dissabte, 5 de febrer de 2022 de 10 a 14 h
Lloc: Local Lo Planter (Carrer Barcelona, 155. 43500 Tortosa)
Preu: 10 € a pagar el mateix dia del taller.
Informació inscripcions a: info@loplanter.com, o al telèfon 678 186 429.
Places limitades.

Núria Navàs Ferré
Començo a ballar el 1983 de la mà de la meva mare: l’acompanyava quan ella anava a les ballades setmanals de danses d’arreu i alternava els balls dels adults amb els jocs i corredisses amb altres nens i nenes. Així, poc a poc, les danses esdevenien també la meva afició.

Alguns dels/de les mestres de dansa que he tingut són: Pep Lizandra, Núria Quadrada, Sebastià Bover, Joan Serra, Josep Vidal, Mikel Aranburu, diversos professors de Grècia, i la zona dels Balcans, del Sud d’Itàlia, i un llarg etcètera.

He impartit tallers i cursos de danses d’arreu i de balls de parella a diverses localitats i he estat mestra de danses amb els grups Tocasons, Tazzuff i Donimus Tecum. Així mateix he participat de forma activa en l’organització de cicles de música i ball tradicionals a la ciutat de Lleida.

 


Compartir a les xarxes socials