Lo Planter organitza una ballada de jotes amb més de 80 xiquets i xiquetes


Després d’aquests dos anys de Lo Planter, ens fa il·lusió donar a conèixer un nou projecte educatiu que hem dut a terme aquest curs: hem dissenyat un projecte de formació perquè els mestres es vegin segurs, capaços i motivats per ensenyar jotes als xiquets i xiquetes de les seves aules.

Durant els últims mesos hem donat a conèixer les nostres danses als mestres de les escoles de Tortosa per tal que ajudin i acompanyin els seus alumnes en el seu aprenentatge. La formació ha consistit en un curs reconegut pel Centre de Recursos Pedagògics de les Terres de l’Ebre i el Departament d’Ensenyament, on en 4 dissabtes hem ensenyat als mestres el Cap de Ball, Punxonet i la Jota de Rondalla. Les escoles participants han estat el CPEE Sant Jordi, l’Institut Escola Daniel Mangrané, l’Escola La Mercè, l’Escola Sant Llàtzer, l’Escola els Reguers i el Col·legi Sagrada Família.

Després d’aquest curs escolar aprenent aquestes danses, us convidem a participar en una trobada comunitària amb gran part de les escoles participants, una festa on més de 80 xiquets i xiquetes amb els seus mestres, ballaran conjuntament unes jotes amb els músics de l’escola Lo Planter i membres de la rondalla de la Universitat Rovira i Virgili.

La ballada tindrà lloc el dimecres 8 de juny a les 10.30h a la Plaça Barcelona de Tortosa i hi participaran el CPEE Sant Jordi, l’Institut Escola Daniel Mangrané, l’Escola La Mercè i l’Escola Sant Llàtzer.

Captura de pantalla 2016-06-04 a les 16.14.56

El projecte compta amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de les Terres de l’Ebre, el Centre de Recursos Pedagògics del Baix Ebre i l’Ajuntament de Tortosa; al mateix temps, es pretén que hi hagi una continuïtat i arribar a més centres escolars durant el proper curs.

Amb el suport de:

vertical

euroaulagenensenyament

Compartir a les xarxes socials